Cóm ho fem?

Cadascun dels serveis oferts té una metodologia de treball diferent.

No creiem en una metodologia de treball “standard” o “única” a ItWorks, no té sentit tractar d’abastar tots els projectes amb la mateixa metodologia de treball.

Creiem en que cada projecte necessita un tractament diferent, cada client es trobarà còmode amb una forma d’actuar i cada problema ha de trobar la seva solució.

A ItWorks confiem amb el professional i amb la seva experiència per a decidir com es farà el projecte, i no s´imposa cap metodologia. Depenent del tipus de servei requerit, es plantejarà un pla de treball amb el client, unes reunions de seguiment i uns serveis determinats. L’objectiu final sempre és la tranquilitat del client.

El que garantim a cadascun dels nostres projectes és:

  • Som conscients de que gran part de les expectatives d’un projecte apareixen a les reunions amb els diferents departaments de l’empresa, per tant, les considerem clau en el desenvolupament del projecte i en realitzarem tantes com faci falta per assolir l’èxit.
  • Sempre i quan el projecte ho requereixi, farem entrega de documentació funcional i tècnica de les tasques realitzades. Considerem que el client ha de ser coneixedor del què passa i què ha canviat al seu entorn de treball.
  • En tot projecte hi haurà un calendari amb fites marcades, considerem que tenir clar on es vol arribar ens ajuda a realitzar millors estimacions dels nostres esforços i ajuda al client a saber on estem en cada moment.

Serveis de Consultoria Informàtica